Sinucigaşul! Omul Mutu nu-l lasă să joace pe fotbalistul Mutu! Şi mai avem nevoie de el!

Adrian Mutu isi pune singur piedici in calea propriului succes, actionand mai mult din impus si mai putin din ratiune.


Numele lui Mutu devine sinonim pentru scandal. Episodul "Cocaina" este istorie, dar atacantul se incapataneaza sa-si creeze singur probleme atat in plan personal, cat si in plan sportiv.
"Mutu a bagat in spital un ospatar sarb" e ultima noutate despre fotbalistul Fiorentinei. Genul acesta de stiri l-au transformat pe Adrian din cel mai scump fotbalist roman al tuturor timpurilor in cel mai controversat!
Avea un viitor stralucit in fotbalul italian. Poate si in cel englezesc. Dar Mutu e expert in autoflagelare. Mai ceva ca musulmanii care fac asta pentru a comemora moartea nepotului profetului Mahomed!
A fost iertat de o pedeapsa mai drastica in cazul "Sibutramina". A mai primit o sansa chiar si dupa ce a consumat droguri. Dar oare omul Mutu ii va mai acorda o sansa fotbalistului Mutu? Avem inca nevoie de talentul lui!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com