Mutu îl invită pe kosovar la meciurile Fiorentinei

Sinişa Mihaijlovic a vorbit, ieri, despre situaţia lui Mutu. Antrenorul afirmă că a discutat cu atacantul român despre incidentul de sâmbătă dimineaţă, şi că acesta şi-a prezentat scuze în faţa echipei.

“Aştept să văd care este adevărul în acest caz. M-am întâlnit cu el şi şi-a cerut scuze tuturor. E grav ce a făcut şi îmi pare rău pentru acel băiat. Poate Mutu îl va invita pe Berat Racaj la câteva meciuri. Am avut şi eu probleme în Piaţa Spaniei din Roma, am sărit la bătaie cu cineva. Mi s-a întâmplat şi la Florenţa, când jucam pentru Inter. Mă aflam în tribune şi spectatorii m-au jignit. M-au făcut ţigan, era un poliţist în spatele meu şi n-a făcut nimic“, a declarat antrenorul sârb.



Anchetat şi dacă nu va exista plângere

Avocatul bucureştean Florin Doran susţine că ancheta în cazul lui Mutu poate fi demarată din oficiu, chiar dacă victima nu depune plângere. „Din ceea ce se cunoaşte, ieşind dintr-un local din Florenţa, Adrian Mutu a lovit un ospătar care a fost internat în spital cu traumatisme şi contuzii, având nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Fără a anticipa dacă Mutu va fi pus sau nu, oficial, sub acuzare, mă limitez a spune că prevederile art. 582 din Codul Penal Italian incriminează «Leziunea personală». Acesta spune că «oricine cauzează cuiva o leziune personală, din care derivă o boală a corpului sau a minţii, este pedepsit cu închisoare de la trei luni la trei ani». Aici intervin două situaţii: dacă spitalizarea este mai mică de 20 de zile, «şi nu intervine nici una din circumstanţele agravante, delictul se va pedepsi în urma depunerii plângerii de către victimă». În cazul lui Mutu, ştim că victima necesită 25 de zile de spitalizare, situaţie în care anchetatorii nu mai sunt condiţionaţi de o plângere a victimei, ci pornesc instrumentarea dosarului din oficiu. Mi-aş permite, totuşi, să sugerez luarea în considerare a unuia dintre principiile fundamentale ale dreptului european şi anume prezumţia de nevinovăţie”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com