Luca Spaziani, avocatul chelnerului bătut de Mutu, susţine că Racaj Berat a suferit un şoc psihic: «Poate să facă un film horror»


Luca Spaziani, avocatul chelnerului kosovar Racaj Berat
Luca Spaziani (foto stanga), avocatul chelnerului kosovar Racaj Berat (28 de ani), bătut sambăta trecută in barul "Full Up" din Florenţa de Adrian Mutu, continuă contraofensiva impotriva jucătorului român, care îl acuzase pe ospătar că l-a provocat cu ameninţări cu moartea.

4574-302517-batutdemutuchelnercosovarkosovaradrianmutubataievictima.jpgMutu e acuzat că şi-a arătat muşchii, lovindu-l “cu sălbăticie” pe chelnerul de la localul “Full Up” din Florenţa↑Prin intermediul avocatului, Racaj Berat a oferit presei noi imagini care îl înfăţişează imediat după ce a încasat-o | foto: Alessandra Bravi / Corriere fiorentino

Mutu e acuzat că şi-a arătat muşchii, lovindu-l “cu sălbăticie” pe chelnerul de la localul “Full Up” din Florenţa→

“Clientul meu a fost obligat să facă cunoscut publicului consecinţele atacului animalic al fotbalistului român Adrian Mutu şi mi-a dat două fotografii făcute la scurt timp după bătaia pe care a primit- o. Îşi cere scuze pentru imaginile cu care se poate face un filmhorror, dar asta a fost realitatea nefardată”, a explicat Luca Spaziani, care a precizat că ospătarul a fost lovit fără motiv, pentru că nu a proferat nici o insultă rasistă şi nici o ameninţare la adresa sportivului.

Ospătarul a plecat în Kosovo

Spaziani a mai dezvăluit că Racaj e “sub control psihiatric, fiind în stare de şoc după lovituri”. “Are mai multe traumatisme cranio- faciale, cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi la abdomen şi o fractură de piramidă nazală. Racaj şi-a scos un certificat medico-legal pentru 25 de zile de îngrijire. De asemenea, până la finele săptămânii, doctorii îl vor mai controla pe clientul meu”.

Cum Racaj e în concediu medical, nu s-a mai prezentat la serviciu la Florenţa. El se află acasă, în Kosovo, unde aşteaptă rezultatul investigaţiilor Poliţiei italiene, pentru a ajuta la identificarea martorilor de la bătaia de săptămâna trecută. De altfel, Racaj a predat deja anchetatorilor o înregistrare a “scenelor horror” de sâmbătă dimineaţa, făcută de un prieten cu telefonul mobil.

Au apărut doi martori

Racaj i-a chemat ca martori pe ospătarii Gianluca şi Mark, care erau de serviciu în dimineaţa incidentului. Conform unor surse din Procuratorii, aceştia au declarat că Mutu a ajuns în localul de pe Via della Vigna Vecchia sâmbătă, la 2.30 dimineaţa, împreună cu mai mulţi prieteni. Fotbalistul ar fi plecat fără să plătească, minţind că are un cont deschis la patronul “Full Up”.

Bannere pro-Mutu în Italia

În ciuda ultimelor evenimente, suporterii viola sunt alături de “Il fenomeno” foto: fiorentina.it↑În ciuda ultimelor evenimente, suporterii viola sunt alături de “Il fenomeno”
foto: fiorentina.it

Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovici, a declarat, marţi seara, după victoria din Cupa Italiei cu Empoli, scor 1-0, că atacantul Adrian Mutu va fi în teren duminică, la meciul de la Catania, din etapa a 9-a din Serie A: “Am discutat cu Adrian, e liniştit şi e concentrat. Sigur va fi în teren duminică, vom vedea dacă titular sau va intra pe parcurs, pentru că nu a mai jucat de zece luni”. La meciul cu Empoli, fanii violei şi-au manifestat susţinerea pentru Adi, afişând bannere cu mesajul: “31.10.2010. Il Fenomeno in campo”. Mutu e suspendat până vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.Racaj Berat

Agresiunea a fost premeditată?

Apărătorul lui Mutu, Michele Ducci, a declarat pentru Giornale din Toscana: “Mutu a reacţionat după ce a fost provocat. Trebuie să se stabilească în mod corect adevărata amploare a rănilor suferite de chelner. Căci va apărea o serie întreagă de consecinţe de natură penală”.

Spaziani, apărătorul kosovarului, răspunde: “A fost agresiune premeditată asupra unui băiat care îşi făcea treaba. Acuzaţiile lui Mutu, de remarci rasiste, sunt lipsite de fundament. E o strategie defensivă: fotbalistul spune ceea ce crede că e cel mai adecvat”.

Reacţii pe www.libertatea.ro

Pro

  • dolo: Bine i-a făcut Mutu, că pelicanii ăştia sunt figuranţi. Eu îi tăiam capul. Bravo, Mutu, ai orgoliu de român!
  • foarte bine: Foarte bine ţi-a făcut! Încă nu ţi-a dat destul, încă mai poţi deschide gura!
  • Irina: Bine i-a făcut împuţitului. Cum şi-a permis să se ia de români? Am un vecin kosovar şi e răzbunător şi plin de ură.

Contra

  • viorel: Un fotbalist profesionist nu are ce căuta prin cluburi şi nu se droghează.
  • Laur: Cine ştie ce “făină” proastă i-a dat kosovarul şi noi ne batem pentru doi idioţi.
  • adrian: Putea să zică şi că i-a violat mama! Probabil că l-a bătut că aşa a avut el chef, cum l-a bătut şi pe chelnerul ăla din Constanţa... Ţineţi partea unui drogat!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com