Ospătarul bătut de român cere despăgubiri: "Mutu nu m-a căutat"

Avocatul albanezului Berat Racaj a precizat ieri că atacantul Fiorentinei nu a luat legătura cu victima să-i ceară scuze sau să-i propună bani pentru a încheia amiabil cazul.

Adrian Mutu a scăpat de suspendarea de 9 luni pentru sibutramină, dar a dat peste alte belele. Ospătarul albanez pe care l-a desfigurat în urmă cu o săptămînă n-are de gînd să-l ierte pe fotbalistul Fiorentinei.

Presat de numeroase solicitări pentru interviuri, Berat Racaj l-a mandatat pe avocatul Luca Spaziani să susţină ieri după-amiază o conferinţă de presă în numele său. Anunţată pe panoul luminos expus la intrarea în Grand Hotel Mediterraneo, de 4 stele, drept un mare eveniment: "Conferenza stampa. Caso Mutu. Sala Pacifico".


"Are nevoie de operaţie estetică"
Apărătorul ospătarului şi-a început conferinţa citind un comunicat de presă, de o filă A4. "Domnul Berat îşi cere scuze că nu poate vorbi, fiind în convalescenţă, acasă, la Firenze. Mulţumesc în numele clientului meu pentru atenţia acordată de media locală şi internaţională! Probabil, el va vorbi cîndva. A fost victima unei violenţe fără justificare, care i-a provocat o traumă cranio-facială, o fractură a septului nazal şi o deformaţie estetică şi funcţională a aparatului respirator. Are nevoie de operaţie", a dezvăluit Spaziani.

"Mutu inventează"
Avocatul victimei a mai declarat: "Toate mărturiile arată că Mutu n-a fost provocat de Berat, cu care nu este adevărat că se cunoştea. Mutu n-are dreptate cînd spune că a fost înjurat şi jignit pe considerente rasiste. Mutu ar trebui să-şi ceară scuze formale, să-şi facă public mea culpa. Astfel s-ar linişti şi spiritele în Albania, de unde am citit că i s-ar fi transmis să nu meargă la Tirana cu <> României. Nu e normal să se ajungă pînă aici". Spazini a mai făcut o precizare importantă: "La incident au fost martore patru persoane: un prieten al ospătarului, doi asociaţi de la clubul Full Up şi un bodyguard".

279 de zile au trecut de la ultimul meci disputat de Mutu pentru Fiorentina, la 0-3 cu Palermo. Mîine, Adrian revine tot în Sicilia, dar contra Cataniei

"Nu se rezolvă cu un tricou şi cu o strîngere de mînă"
Întrebat dacă albanezul ar accepta invitaţia lui Mutu şi a antrenorului Mihajlovici la un meci al Fiorentinei pentru a stinge conflictul, avocatul s-a enervat: "Este un caz delicat, nu se rezolvă cu un tricou şi cu o strîngere de mînă. Hai să nu luăm totul în glumă! Berat e în convalescenţă, respiră greu, are nevoie de 25 de zile de recuperare, iar familia lui e speriată".


"Este foarte clar ce s-a întîmplat şi nu sînt prea multe lucruri de cercetat. Mutu este vinovat"
Luca Spazini, avocatul lui Berat

"Îi vom cere daune lui Mutu, nu putem vorbi deocamdată despre o sumă. Justiţia va trebui să-şi urmeze cursul normal"
Luca Spazini, avocatul lui Berat

"Nu putem spune noi dacă Mutu a fost sau nu sub influenţa alcoolului cînd l-a bătut pe clientul meu"
Luca Spazini, avocatul lui Berat

Mutu e îngrijorat
În ciuda scandalului, Mutu rămîne om de bază la Fiorentina. Antrenorul Mihajlovici i-a confirmat "tricolorului" statutul de titular şi la antrenamentul de ieri. Mai mult ca sigur, Adrian va juca din primul minut duminică, în partida din deplasare cu Catania, deşi abia i-a expirat suspendarea de 9 luni. Mutu a rămas şi ieri între ultimii pe teren, părăsind "Campini" destul de îngrijorat, cu 20 de minute înainte ca avocatul ospătarului bătut să-şi înceapă conferinţa.

Şi-a luat Ranger Rover personalizat
Mutu a ţinut să marcheze expirarea suspendării pentru doping făcînd o nouă achiziţie. Atacantul român şi-a luat un SUV Range Rover personalizat, pe care SkyTV l-a prezentat joi seară. Jucătorul a cerut să-i fie inscripţionat iniţialele AM pe partea laterală a maşinii, ce are şi finisaje special comandate. Adrian mai are în colecţia de lux un Bentley negru şi un Porsche Cayenne, cu care a şi fost sîmbătă dimineaţa la clubul unde l-a bătut pe ospătar.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com