Ipoteză şoc: Mutu l-a bătut pe kosovar din pricina unei dame!

“Briliantul” mai are câteva zile până când va reveni pe gazon, dar nu se poate concentra cum ar trebui, fiind măcinat de scandalul “Berat Racaj”. Mâine kosovarul va susţine o conferinţă de presă, în care va povesti de-a fir a păr cum s-au petrecut lucrurile în noaptea de 22 spre 23 octombrie, la clubul “Full Up” din Florenţa.

O ipoteză şoc face trimitere la posibilul motiv pentru care Adrian Mutu a ajuns la 03.30 dimineaţa în „Full Up”. Însoţit de doi prieteni români, atacantul ar fi venit la clubul redeschis în luna septembrie pentru a se întâlni cu nişte prietene, cunoştinţe mai vechi, cliente ale localului. De altfel, “Full Up” este recunoscut în zonă pentru faptul că musteşte de fete, unele mai profesioniste, altele deschise doar distracţiei. Stabilimentul din centru vechi al Florenţei e frecventat nu doar de dame de companie, ci şi de americance şi englezoaice, stabilite în Italia, dornice de prietenii rapide cu masculi feroce „made in Italy”. Se spune că Berat Racaj, ospătarul bătut la “Full Up”, ar fi un pion important în “tranzacţionarea” sentimentelor pure. Surse anonime afirmă că o neînţelegere între gaşca lui Mutu şi kosovar ar fi reprezentat scânteia care a condus la declanşarea scandalului, un diferend încheiat cu o bătaie soră cu moartea încasată de Racaj.

Racaj are conferinţă de presă

Mâine, Berat Racaj şi-a programat – împreună cu avocaţii săi – o conferinţă de presă la Florenţa, în care va povesti versiunea sa despre ce s-a întâmplat sâmbătă dimineaţa. “Clientul meu este supărat pentru că Mutu şi-a cerut scuze tuturor, mai puţin celui pe care l-a bătut”, a precizat Luca Spaziani, avocatul victimei.

Prandelli îl face praf pe Mutu

Selecţionerul Italiei şi fost antrenor al Fiorentinei, Cesare Prandelli este foc şi pară pe decarul viola. “Lui Adrian i-aş da un şut în fund. Când eram împreună la Fiorentina credeam că a găsit echilibrul, însă îmi dau seama că nu e aşa. Dacă Mutu are alte calităţi decât cele tehnice, trebuia să-şi găsească altă meserie. Totuşi, din când în când, îl lasă nervii. De aceea spun că
i-ar fi de ajutor câteva şuturi în fund”, a declarat Prandelli.

Mihajlovici îl bagă titular duminică

Sinişa Mihajlovici nu ţine cont de problemele “Briliantului” şi va miza pe el din primul minut, în meciul cu Catania, programat duminică, în etapa 9 din Serie A. “Am discutat cu Adrian, e liniştit, se antrenează bine şi e concentrat. Sigur va fi în teren duminică, vom vedea dacă va fi titular sau va intra pe parcursul meciului, pentru că nu are meciuri şi nu a mai jucat de zece luni”, a declarat antrenorul Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com