Ziarul ring: "Mutu merita o noua sansa, e un fotbalist talentat"

Celebrul fotomodel Laurette se declară o admiratoare a „Briliantului”, chiar dacă recunoaşte că nu se numără printre cele mai fanatice microbiste. Ea a aflat de greutăţile lui Adi Mutu din presă şi doreşte să-l susţină în aceste momente dificile, când verdictul forului sportiv suprem s-a transformat într-o uriaşă presiune.

„Îl admir pe Mutu pentru că reuşeşte să facă performanţă în fotbal, că trăieşte intens jocul. Chiar dacă a mai greşit şi a mai fost iertat, el merită o nouă şansă. Aş fi fericită dacă el va fi lăsat să facă ce-i place, respectând bineînţeles regulile. Mi-e imposibil să cred că Mutu a vrut să intre pe teren după ce a consumat vreo substanţă interzisă sportivilor, mai ales că a mai trecut prin acest calvar. Oricine greşeşte, indiferent de domeniul în care lucrează, însă nu poţi pune capăt unei cariere ca a lui Mutu din cauza unei întâmplări nefericite. Sunt alături de Mutu, este un simbol al României de care sunt mândră”, a declarat, pentru „ring”, Laurette.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com