De partea lui Adrian Mutu, in conflictul cu Razvan Lucescu

Intr-un interviu pentru revista Vip, Ovidiu Ioanitoaia a dezvaluit faptul ca este de partea lui Adi Mutu in coflictul Mutu-Lucescu.

Nu putem ocoli problemele actuale ale fotbalului nostru, asa ca il chestionam pe Ovidiu Ioanitoaia pe marginea subiectului Mutu, in speranta ca acest copil, care traieste atit de intens, sa se transforme in curind intr-o pagina curata, de adevar. Macar intr-una... Si de aceasta data, gazda noastra este categorica: „Aici sint in contradictie cu Razvan Lucescu, care sugereaza, nu declara, ca n-ar mai avea nevoie de Adi. Eu cred ca echipa nationala are nevoie de el, asa cum cred ca si Mutu are nevoie de echipa nationala. Nu ne putem permite sa renuntam, in momentul de fata, la jucatorul Mutu si sa facem o diferenta intre acesta si omul Mutu, care greseste mai des decit ar trebui, desi ideal e sa nu judeci pe nimeni in viata“.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com