Ziarul ring: "In urmatorul sezon o sa fie din nou in iarba!"

Emeric Ienei, singurul antrenor român care a cucerit Cupa Campionilor cu Steaua în 1986, este de părere că situaţia lui Mutu este delicată. Talentul fotbalistului este de necontestat, numai că acesta a fost şi un răsfăţat, dar nu este un caz singular, mai toţi jucătorii valoroşi au parte de acest tratament. Totuşi, după ceea ce s-a întâmplat la Chelsea, fostul selecţioner se aştepta ca Adi să fie mult mai atent cu medicamentaţia pe care o ia. Emeric Ienei crede că Mutu va primi pedeapsa minimă în cazul „Sibutramina”.

„Nu încape nicio îndoială că Mutu n-ar fi un jucător valoros, care poate decide singur un meci printr-o execuţie sau o pasă. El a fost şi este un răsfăţat, dar acesta nu este un lucru rău, aşa se întâmplă cu marile talente în general. Nu cred că italienii vor fi foarte aspri cu el, va fi pedepsit pentru a nu se crea un precedent, însă va lua minimum, în viitorul sezon îl vom vedea din nou acolo unde îi stă lui cel mai bine, în iarbă, marcând goluri”, a spus, pentru „ring”, Emeric Ienei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com