Şefii Fiorentinei vor să scape de Adrian Mutu

Cazul dopajului cu sibutramină a pus punct poveştii de dragoste dintre Adrian Mutu (31 de ani) şi Fiorentina. Enervaţi de boacăna comisă de “Briliant”, şefii clubului toscan sunt hotărâţi să-l vândă.



Zilele lui Adrian Mutu la Fiorentina sunt numărate, dacă ar fi să dăm crezare cotidianului La Nazione. Jurnaliştii italieni pretind că şefii clubului şi-au pierdut răbdarea cu atacantul român, căruia nu îi pot ierta dopajul cu sibutramină.
“Mutu ne-a băgat într-o mare belea”, declara Andrea Della Valle, preşedintele grupării toscane, în februarie, la puţin timp după ce “Briliantul” fusese depistat pozitiv. Fotbalistului i s-a reproşat, printre rânduri, că a devenit indisponibil dintr- o prostie, într-o perioadă în care echipa avea mare nevoie de el.
Totul depinde de suspendare
Mai nou, oficialii Fiorentinei aşteaptă cu nerăbdare ziua de 19 aprilie, când va fi pronunţată sentinţa în cazul dopajului cu sibutramină. Potrivit ziarului La Nazione, dacă va primi o suspendare de maximum şase luni, care i-ar permite să revină pe gazon la începutul sezonului viitor, Mutu va fi vândut în vară.

Arabii îi oferă 6.000.000 €!
Agenţia calciomercato.com a scris, ieri, că Al Sadd (Qatar), echipă antrenată de românul Cosmin Olăroiu, este dispusă să-i ofere lui Adrian Mutu un salariu anual de 6 milioane de euro, de peste trei ori mai mult decât încasează, în prezent, la Fiorentina!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com