Ziarul Ring: Ana Maria Prodan, Paste acasa la Mutu

Sărbătorile Pascale au reprezentat, pentru majoritatea vedetelor, un bun prilej de a-şi întâlni familiile pe care le neglijează în timpul anului, dar şi pentru a-şi vizita naşii, aşa cum este obiceiul. Impresara Ana Maria Prodan a petrecut la Firenze, în casa fotbalistului Adi Mutu.

Împreună cu familia, Ana Maria a mers în Italia, la naşul ei, Adi Mutu, iar cu banii de la Iepuraş a plecat la shopping... Înainte de a se întâlni cu fina lor, Adrian şi Consuelo au stat la Marbella, unde s-au relaxat într-un hotel de lux. „Petrecem foarte frumos, la Firenze, la naşu’. Mergem la cumpărături, la restaurante. Iepuraşul mi-a adus bănuţi să fac cumpărături în Firenze”, a povestit, ieri, pentru „ring”, Ana Maria Prodan. Impresara este însoţită în Italia de buna ei prietenă Oana Roman şi de iubitul acesteia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com