Mutu a susţinut-o pe Alina Becali

«Briliantul» a fost prezent la un concurs de hipism în Italia, la care a participat şi fiica impresarului său, Victor Becali


În vârstă de 16 ani, Alina Becali, fiica lui Victor Becali, practică de ani buni hipismul şi a câştigat mai multe trofee naţionale şi internaţionale.

Chiar dacă, la început, tatăl său nu a fost încântat de idee, insistenţele şi dorinţa fetei l-au înduplecat şi l-au convins să-i cumpere un cal.

Aşa a ajuns Alina să încalece prima dată la vârsta de 10 ani. Acum, Victor o susţine la concursuri indiferent că acestea au loc în ţară sau în străinătate.

Săptămâna trecută cei doi au fost în Italia, la Arezzo, unde s-au întâlnit şi cu Adrian Mutu, venit special de la Florenţa.

Pleacă în SUA?


După ce Fiorentina a anunţat că va renunţa la el în această vară, Adi Mutu pare tentat să negocieze un contract în SUA, lucru pentru care gruparea toscană ar urma să se aleagă cu 7 milioane de euro. Tribunalul Naţional Antidoping va judeca la 19 aprilie dosarul în care atacantul este acuzat de dopaj cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com