MUTU, OUT DE LA FIORENTINA!

Tribunalul Naţional Antidoping, care a preluat cazul Mutu de la CONI, a stabilit ca procesul românului să aibă loc pe data de 19 aprilie, la ora 10:30. Atunci, Adrian va şti cu siguranţă cât timp va fi suspendat şi unde îşi va continua cariera. Fiorentina începe să fie un capitol închis pentru el!

Procurorii care se ocupă de cazul lui Adrian Mutu nu l-au considerat recidivist din cauza scandalului "Cocaina" din 2004 de la Chelsea şi au cerut doar un an de suspendare. Conform specialiştilor, Mutu poate scăpa foarte ieftin din acest scandal de dopaj cu sibutramină, avocatul Gaetano Afeltra, expert sportiv, aproximând pentru Mutu o pedeapsă de maximum şase luni.

Fiorentina îi cere despăgubiri
Vestea proastă vine chiar din partea Fiorentinei: clubul vrea să-i ceară despăgubiri lui Mutu pentru perioada în care nu a evoluat. Giovani Becali a confirmat că, în cazul în care suspendarea va fi mai mare de şase luni, Fiorentina îl va ceda pe român: "Va plăti o amendă Fiorentinei. Dacă suspendarea va fi de circa şase luni, va rămâne la Florenţa, în caz contrar nu ştiu ce se va întâmpla".

Suporterii nu-l mai vor
La Fiorentina s-a declanşat un conflict major din cauza lui Mutu şi a încăpăţânării lui Prandelli de a-l susţine până în pânzele albe. Nu o dată i s-a reproşat antrenorului că s-a împotrivit transferului românului la AS Roma în urmă cu un an, când formaţia din Florenţa ar fi încasat 18 milioane de euro. Dacă Fiorentina se hotărăşte să-l cedeze pe Mutu în vară, suma pe care o va primi va fi de cel mult patru milioane de euro. Suporterii îl consideră pe Mutu principalul vinovat pentru eliminarea din Liga Campionilor şi pentru parcursul prost din Serie A (locul opt cu şapte etape înainte de final). Nici Prandelli nu a scăpat de furia fanilor: antrenorului i se reproşează că simpatia sa exagerată pentru Mutu a tulburat apele în vestiar.

>> Deşi Mutu este suspendat, Giovani Becali a spus ieri la GSP TV că atacantul a primit o dispensă din partea autorităţilor italiene pentru a juca în meciurile amicale ale Fiorentinei.


Fanii trebuie să stea liniştiţi, pentru că Mutu este pe mâini bune
Gaetano Afeltra, avocat şi expert sportiv

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com