"Imprudent, dar nu vinovat"

Cele patru prezenţe consecutive la Olimpiadă şi numeroasele medalii câştigate pe plan internaţional, printre care aurul european în 2003, au dus-o pe Otilia Bădescu în „galaxia” marilor campioni ai României. Fosta jucătoare de tenis de masă - actualmente consilier în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Sport - crede în nevinovăţia lui Mutu, dar că acest necaz putea fi evitat.

„Adi este un mare talent de care naţionala are nevoie. Din păcate, acum trece printr-un moment greu. Are o parte de vină, pentru că nu a consultat medicul echipei când a luat acea pastilă. A fost imprudent, dar eu cred în nevinovăţia lui! Sper să nu fie suspendat un an, e greu pentru un sportiv să revină, fizic şi mental, după o pauză atât de lungă”, a declarat Otilia Bădescu pentru „ring”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com