Adrian Mutu a revenit aseară la antrenamente

Suspendat de Comitetul Olimpic Italian (CONI) după ce a fost prins dopat în două rânduri cu sibutramină, fotbalistul român Adrian Mutu s-a întors aseară la antrenamentele echipei Fiorentina, deşi conducerea clubului toscan şi antrenorul Cesare Prandelli i-au transmis să-şi ia o pauză, pentru a se linişti.
Cei de la Fiorentina au dorit astfel să-l protejeze pe Mutu şi să nu-l expună suplimentar, ştiut fiind că, în această perioadă, „Briliantul” se află în centrul atenţiei. Reacţia jucătorului a surprins pe toată lumea. Starul n-a acceptat „oferta”, nevrând să stea deoparte, ci şi-a exprimat în mod explicit dorinţa de a se implica în viaţa de zi cu zi a echipei.


Prandelli îi dăduse liber
„L-am sfătuit pe Mutu să se odihnească şi să stea cu familia, dar el vrea să se simtă în continuare parte integrantă a acestei formaţii, iar eu sunt mulţumit fiindcă el simte acest lucru. De astăzi (n.r. - ieri), urmează să revină la antrenamente”, a declarat, în cursul zilei de ieri, antrenorul Cesare Prandelli.
Între tehnician şi jucător există o relaţie aparte. Prandelli îl consideră pe Mutu elevul său preferat încă de când lucrau împreună la Parma. Mutu a fost văzut ieri la stadionul din Florenţa şi a bifat prima şedinţă de pregătire de la declanşarea scandalului. În perioada în care este suspendat, până la luarea unei decizii în acest caz (lucru care nu se va întâmpla mai devreme de sfârşitul acestei luni), „Briliantul” nu poate juca pentru Fiorentina, dar se poate antrena cu echipa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com