"Da-i nota mai mare"

Un episod scos la iveală de presa italiană aduce o rază de soare pe cerul plin de nori din viata lui Adrian Mutu.


În ultima etapă, Fiorentina, pentru prima oară fără decarul ei în acest început de 2010, a remizat la Cagliari (2-2), iar muntenegreanul Steven Jovetic a tinut să-ti arate solidaritatea fată de român, luând de pe bancă un tricou al lui Mutu si ridicându-l spre tribune. „Suntem alături de el si sperăm ca foarte curând si el să fie din nou alături de noi, dovedindu-se buna sa credintă si faptul că a făcut o greseală fără intentie“, a spus cel alintat Jo-Jo.
„DĂ-I 6, AJUTĂ-L, PENTRU CĂ ARE NEVOIE“
La Nazione dezvăluie însă la o zi de la gestul lui Jovetic o latură putin stiută a lui Mutu. După un meci în care Jovetic evoluase slab, Mutu fiind accidentat, acesta i-a trimis un SMS ziaristului care făcuse cronica. „Ce notă i-ai dat lui Jo-Jo?“, a întrebat Adrian. 5,5 a fost răspunsul, cu specificarea că merita si mai putin. „Dă-i, te rog, 6, ajută-l, pentru că are nevoie“, a replicat Mutu, care în al treilea si ultimul SMS a si explicat de ce merită Jovetic un favor „Tinerii trebuie mereu încurajati“. Cu sigurantă, muntenegreanul a aflat acum din presă de acel schimb de SMS-uri si a înteles că Mutu nu este si nu va fi niciodată un concurent direct, ci doar un excelent coechipier în tricoul viola.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com