Chivu ştie cum ne putem califica la Euro 2012! "Avem un atu: revenirea lui Mutu"

Cristi Chivu, capitanul tricolorilor a vorbit intr-un interviu pentru ProSport despre revenirea la echipa nationala a "Briliantului" Mutu.



Hai să vorbim şi de naţională. N-am bătut Albania şi Belarus, dar vorbim de victorie cu Bosnia...

Trebuie. E un meci decisiv cu Bosnia. Dacă pierdem acolo, nu mai avem nicio şansă. Cu un egal am fi în cărţi, dar depindem de alte rezultate. Singurul rezultat util e victoria. Şi eu cred că o putem obţine, pentru că am crescut. Chiar dacă foarte multă lume judecă echipa naţională prin prisma rezultatelor. Suntem mult mai organizaţi, mult mai disciplinaţi, mai conştienţi de forţa proprie şi de valoarea pe care le avem, de limitele noastre. Suntem pe drumul cel bun şi e imposibil să nu apară şi rezultatele. Şi mai avem un atu: revenirea lui Mutu. Sperăm să joace, să urce ca joc şi realizări personale, şi sunt convins că selecţionerul va avea ochi şi pentru el.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com