Fiorentina il salveaza pe Mutu

Adrian Mutu va primi o noua sansa din partea Fiorentinei, sefii formatiei toscane anuntand ca vor sa-l salveze pe jucatorul roman.

Directorul general al gruparii "viola", Pantaleo Corvino, a declarat ca ii va intinde o mana de ajutor lui Mutu, fotbalist la care nu vrea sa renunte.



"Este adevarat ca Mutu a facut foarte multe greseli in cariera sa, acum si-a irosit un intreg an. Chiar si asa, clubul trebuie sa ii intinda o mana de ajutor pentru ca are nevoie de asa ceva si nu vom renunta la el, este un om care trebuie salvat", a spus Corvino la microfonul Rai Sport.

Adrian Mutu a revenit la prima echipa a Fiorentinei dupa ce si-a cerut scuze pentru scandalurile in care a fost implicat in ultimele luni.

Atacantul roman are sanse sa revina pe gazon inca de la mijlocul saptamanii urmatoare, cand Fiorentina intalneste Genoa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com