Rămâne la Fiorentina? Italienii scriu că Mutu va reveni sub comanda lui Mihajlovic peste două săptămâni!

După ce părea mai mult ca sigur plecat de la Fiorentina în această iarnă, Adrian Mutu ar putea totuşi să rămână în continuare pe Artemio Francchi după despărţirea de firma de impresariat a fraţilor Becali.


Conform surselor tuttomercatoweb.com, Juventus a renunţat la achiziţionarea "Briliantului", lucru pe care l-a făcut şi Cesena. Astfel, în lipsa unei oferte atât din Italia, cât şi din străinătate, Fiorentina pare dispusă să-l păstreze în continuare pe Mutu, şefii grupării viola fiind conştienţi de ajutorul pe care îl poate da un jucător de valoarea atacantului român.

Conform aceleiaşi surse, dacă între timp nu va apărea vreo altă ofertă pe adresa "Briliantului", atunci acesta ar putea reveni sub comanda lui Sinişa Mihajlovic imediat după partida de campionat, cu Genoa, care va avea loc pe 2 februarie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com