Sinişa Mihajlovici îl vrea înapoi pe Adi Mutu

Sinişa Mihajlovici (41 de ani), antrenorul Fiorentinei, este dispus să-l reprimească în lot pe Adrian Mutu (32 de ani), considerând că doar atacantul român poate duce echipa în jumătatea superioară a clasamentului.

Adi Mutu (dreapta) ar putea crea din nou pericol în careurile adversarilorStrategia adoptată de Adrian Mutu în conflictul cu Fiorentina este pe cale să dea roade. După ce şi-a cerut scuze pentru faptul că a părăsit antrenamentul din 5 ianuarie fără aprobarea conducerii şi după ce a renunţat la colaborarea cu impresarii Giovani şi Victor Becali, clubul ia în calcul, mai de voie, mai de nevoie, reprimirea “Briliantului” în lot.

Cel mai aprig susţinător al acestei soluţii este antrenorul Sinişa Mihajlovici, care s-a convins că echipa nu-şi va putea îndeplini obiectivul, calificarea în cupele europene, în absenţa atacantului român. La insistenţele tehnicianului sârb şi la presiunea suporterilor, patronul Andrea Della Valle ar fi dispus să-l ierte pe Mutu, dar numai în cazul în care nu va primi o ofertă financiară avantajoasă din străinătate pentru transferul “Briliantului” până luni, ultima zi a perioadei de transferuri. Fiorentina ocupă locul 11 în Serie A, fiind la 10 puncte distanţă de zona cupelor europene.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com