Adrian Mutu a petrecut alături de colegii de la Fiorentina într-un club - VIDEO

Atacantul Adrian Mutu s-a întreţinut cu coechipierii săi de la Fiorentina, în noaptea de joi spre vineri, într-un club din oraşul Florenţa, unde fotbaliştii formaţiei viola au decis să meargă după ce au luat cina, informează site-ul calcio.fanpage.it.

"Evident, spiritul de echipă este un lucru de durată şi băieţii de la Fiorentina demonstrează asta. După ce s-au întâlnit cu toţii şi au luat masa, jucătorii şi-au dat întâlnire într-un club, unde era prezent şi Adrian Mutu (care nu a participat la cină). Deşi a fost exclus din echipă, se pare că jucătorii Fiorentinei nu au uitat de el. Dorinţa de a petrece o seară liberă, fără restricţii, demonstrează, printre altele, apropierea dintre o parte a jucătorilor (este vorba de Vargas şi Santana, în special) de fotbalistul român", scrie sursa citată, care postează o înregistrare video de la petrecerea jucătorilor.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com