Andrea Della Valle: Sper ca Mutu să joace miercuri cu Genoa

Veşti bune pentru Mutu. Preşedintele Fiorentinei spune că speră ca Mutu să joace miercuri cu Genoa.


Adrian Mutu a avut o întâlnire cordială cu preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle şi atacantul român ar putea juca din nou etapa viitoare.

"A fost o întâlnire pozitivă, cordială. A mers bine, sunt foarte satisfăcut. Dacă i-am cerut să-şi mai ceară scuze? Nu este nevoie doar de scuze, mai trebuia să clarificăm şi alte lucruri. Sper să joace miercuri contra Genoa", a declarat Andrea Della Valle.

Adrian Mutu a susţinut o conferinţă de presă miercuri în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei. Aceasta a fost prima conferinţă de presă susţinută de jucătorul român după scandalul izbucnit la începutul lunii ianuarie, în urma căruia a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri. Clubul viola i-a permis să discute cu jurnaliştii în sala de conferinţe de la stadionul Artemio Franchi, iar presa italiană a speculat că jucătorul ar putea fi reprimit în lot.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com