Preşedinte Cesena: "Varianta aducerii lui Mutu pare din ce în ce mai îndepărtată"

Preşedintele clubului Cesena, Igor Campedelli, a declarat că varianta aducerii atacantului Adrian Mutu, de la Fiorentina, pare din ce în ce mai îndepărtată, conducerea grupării viola menţinându-şi dorinţa de a nu-l transfera pe român în Italia, informează site-ul tuttomercatoweb.com.

Preşedinte Cesena:

"Se pare că uşile sunt închise. Speram că odată cu trecerea zilelor, situaţia se va calma, însă se pare că nu a venit încă timpul iertării. Totul s-ar putea schimba până pe data de 31 ianuarie, însă pentru moment am dubii", a precizat Igor Campedelli, care a discutat, vineri, cu ocazia Adunării Ligii Italiene, cu administratorul general al clubului Fiorentina, Sandro Mencucci, despre situaţia lui Mutu.

La rândul său, directorul general al clubului, Luca Mancini, a precizat, pentru mediagol.it, că Cesena se confruntă cu o situaţie foarte ciudată: "Trăim un paradox: pentru Massimo Maccarone avem un acord cu clubul Palermo, dar nu şi cu jucătorul, iar de partea cealaltă, Mutu ar fi venit la noi pentru a face parte dintr-un important proiect în anii următorii, dar nu există un acord cu gruparea viola. Doi mari jucători şi două cazuri diferite, însă această situaţie demonstrează intenţia noastră de a aduce un atacant valoros la echipă".

Potrivit site-ului violanews.com, mijlocaşul echipei Cesena, Luigi Piangerelli, a declarat că Mutu ar fi binevenit la echipa sa. "Sperăm să vină Mutu la cesena, dacă se va întâmpla asta, îl vom primi cu bucurie. Noi avem nevoie de un jucător care să ridice nivelul echipei, care să rezolve ocaziile de gol şi Mutu e perfect. Ar fi un mare transfer, să sperăm că lucrurile se vor debloca, deoarece această situaţie nu-i face bine jucătorului, dar nici Fiorentinei", a spus Luigi Piangerelli.

Adrian Mutu a fost exclus de curând din lotul Fiorentinei după mai multe acte de indisciplină. Fiorentina a înaintat Colegiului arbitral al ligii din Italia o cerere prin care solicită excluderea lui Adrian Mutu din echipă şi de la antrenamente până la sfârşitul anului, precum şi suspendarea integrală a salariului acestuia până în iunie. De serviciile lui Mutu mai sunt interate grupări precum Genoa, Bologna, Juventus Torino sau Los Angeles Galaxy, şi mai nou Internazionale Milano.

Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com