Antrenorul Mircea Lucescu a decis să-i întindă o mână «Briliantului» şi să-l aducă la Şahtior Doneţk

Fiorentina îl lasă pe Adi Mutu să plece gratis în Ucraina“Transferul secolului” pentru Adrian Mutu (32 de ani), anunţat deunăzi de procuratorul Giovani Becali, ar putea fi trecerea fotbalistului, aflat încă sub contract cu Fiorentina, la Şahtior Doneţk, echipa ucraineană pregătită de antrenorul român Mircea Lucescu.

Suspendat de Fiorentina, Adrian Mutu e aproape de a reveni, oficial, pe teren. Cel puţin asta susţine agentul Ioan Becali, care a declarat că săptămâna viitoare se va afla numele echipei unde va evolua jucătorul. Într-un interviu pentru violanews.it, impresarul a spus că are mai multe oferte pentru “Briliant”, “din SUA, Qatar, alte ţări arabe, precum şi de la alte cluburi din Europa. Săptămâna viitoare se va afla numele echipei unde va juca Adrian, mai ales că Fiorentina nu-şi permite să-l plătească degeaba pe Mutu”.
Mircea Lucescu
Salariu anual de 3.000.000 €

Libertatea a aflat că formaţia la care va juca cel supranumit cândva “Il Fenomeno” este Şahtior Doneţk, trupă antrenată de Mircea Lucescu. După ce a discutat cu Ioan Becali, dar şi cu Adrian, “Il Luce” a decis să-i întindă o mână conaţionalului său, pe care l-ar lua gratis şi căruia patronul “minerilor”, Rinat Ahmetov, s-a arătat dispus să-i ofere un salariu anual de 3.000.000 de euro.

Acest transfer, oarecum surprinzător, a fost anticipat de Lucescu senior prin mai multe declaraţii acordate la începutul anului. “Sunt convins că Mutu ar fi fost altul cRăzvan Lucescu
u mine antrenor. Nu făcea ce a făcut, pentru că eu am găsit pentru fiecare dintre jucătorii pe care i-am avut soluţii la problemele lor de orice fel”, anunţa tehnicianul. Varianta Mutu a apărut zilele trecute, după ce Şahtior a fost refuzată de starul uruguayan Luis Suarez, de la Ajax Amsterdam.

L-ar ajuta şi pe Răzvan


Prin această mutare, nea Mircea ar împuşca doi iepuri dintr-o lovitură: ar lucra în premieră cu “Briliantul”, despre care spune că e încă un mare fotbalist, şi l-ar ajuta şi pe fiul său, selecţionerul Răzvan Lucescu, punându-i la dispoziţie pentru naţională un fotbalist pregătit.

Şi-a cerut scuze

Gazzetta dello Sport a scris, ieri, că Mutu a lăsat orgoliul la o parte şi şi-a recunoscut vina în faţa lui Andrea Della Valle, cel care luat decizia de a-l exclude din lotul Fiorentinei după “revolta” fotbalistului din 5 ianuarie. Della Valle nu e însă dispus să-l ierte şi să-i permită reintegrarea în echipa viola.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com