Mutu este DISPERAT: "Vreau ca fanii sa ma strige din nou Il Fenomeno!"

Adrian Mutu, exclus din lotul Fiorentinei, a declarat ca vrea sa revina cat mai repede in teren, deoarece ii este foarte dor sa joace fotbal, informeaza violanews.com.

  Mutu este DISPERAT: "Vreau ca fanii sa ma strige din nou Il Fenomeno!"
"Am o singura dorinta: sa revin pe teren. Imi lipseste fotbalului, am atata pasiune pentru acest joc. Vreau sa joc din nou pentru Fiorentina, sa aud din nou strigandu-se «Il fenomeno» sa fac reverente si sa ma bucur pentru un gol. Mereu voi avea in suflet suporterii viola. De ceea ce se intampla in afara terenului nu voi vorbi. Poate ca am cerut scuze unora, dar stiu ca nu e nevoie sa cer scuze fanilor Fiorentinei pentru ca ei m-au inteles mereu, in momentele cele mai grele, si m-au iertat. Traiesc cu speranta de a avea o noua sansa, de a juca pentru Fiorentina, doar in tricoul viola", a declarat Mutu la Radio Blu (emisiunea "Viola nel Cuore").

Adrian Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei dupa mai multe acte de indisciplina. Fiorentina a inaintat Colegiului arbitral al ligii din Italia o cerere prin care solicita excluderea lui Adrian Mutu din echipa si de la antrenamente pana la sfarsitul anului, precum si suspendarea integrala a salariului acestuia pana in iunie. De serviciile lui Mutu mai sunt interesate grupari precum Cesena, Genoa, Bologna, Juventus Torino sau Los Angeles Galaxy.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com