Ziarul ring: Marea impacare

La doar o zi după ruperea contractului de impresariat cu fraţii Becali, Adrian Mutu a primit semnale că va fi reprimit în lotul Fiorentinei. Românul rămâne cu şanse mici de a şi juca din nou pentru gruparea „viola”, dar mişcarea îl poate ajuta să scape de „blocajul” Fiorentinei în cazul unui viitor transfer.


Adrian Mutu a realizat că nu poate lupta de unul singur împotriva Fiorentinei şi a bătut în retragere. Primul pas a fost făcut de piteştean acum o săptămână, la Milano, cu ocazia unei prezentări de modă a cunoscutului creator Roberto Cavalli. Acolo, Mutu s-a întâlnit cu Andrea Della Valle, preşedintele echipei din Florenţa, căruia i-a cerut scuze pentru incidentul care l-a scos din lotul echipei italiene. Acum două zile, românul a mai făcut un pas prin care a demonstrat că îşi doreşte împăcarea cu Fiorentina: a renunţat la agenţii Becali, iar reacţiile nu întârzie să apară. Renumitul cotidian „La Gazzetta dello Sport” a titrat că Mutu are acum mari şanse să fie reprimit în lotul Fiorentinei.

Fără Becali până pleacă de la Florenţa?
Acelaşi cotidian este sceptic în ce priveşte reapariţia lui Mutu pe teren, în tricoul violet. Reprimirea românului în lotul Fiorentinei pare să aibă alt substrat. Astfel, „Briliantul” va fi pus oficial pe lista de transferuri şi nu va mai avea nicio piedică din partea clubului, chiar dacă va fi vorba de un transfer tot în Italia. Mutu va putea reîncepe antrenamentele cu Sinişa Mihajlovici şi are timp, teoretic, până la finalul săptămânii viitoare, să se înţeleagă cu o viitoare echipă. În acest caz, este de aşteptat ca atacantul român să revină sub contract cu Victor şi Ion Becali, de care îl leagă o veche prietenie. Există şi varianta rămânerii la Fiorentina, echipă cu care Mutu mai are contract un an şi jumătate. Ţinând cont însă de salariul mare şi de precedentele declaraţii ale conducerii, care îl acuzau că face atmosferă proastă în vestiar, această opţiune are şanse mici de realizare.

Susţinut de Antognoni

Fostul internaţional italian Giancarlo Antognoni, care a jucat 15 ani pentru “violeţi”, a declarat că atacantul român Adrian Mutu ar trebui reprimit în lotul echipei florentine: “Fiorentina trece printr-un moment dificil. Lipsesc câţiva jucători importanţi, precum Jovetici şi Mutu. Problema românului este una spinoasă, dar sper să se termine cu bine. Ţinând cont că singurul atacant cu experienţă este Gilardino, Mutu ar trebui reprimit în lot”, a spus fostul campion mondial din 1982.

„Trăiesc cu speranţa de a avea o nouă şansă, de a juca pentru Fiorentina, să aud din nou strigându-se «Il Fenomeno»!” , Adrian Mutu

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com