"Briliantul", agreat în continuare de o glorie a Fiorentinei: "Mutu ar trebui reprimit în lot"

Fostul internaţional italian Giancarlo Antognoni a declarat, marţi, la postul Firenze Today, că atacantul român Adrian Mutu ar trebui reprimti în lotul echipei AC Fiorentina


"Fiorentina trece printr-un moment dificil. Lipsesc câţiva jucători importanţi precum Jovetici şi Mutu. Problema românului este una spinoasă dar sper să se termine cu bine. Ţinând cont că singurul atacant cu experienţă este Gilardino, Mutu ar trebui reprimit în lot", a spus Antognoni.

Adrian Mutu a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri în urma mai multor acte de indisciplină. Atacantul a rupt contractul de reprezentare cu firma fraţilor Becali, sperând la o împăcare cu şefii Fiorentinei. Inter Milano şi alte cluburi din Serie A sunt interesate să-l achiziţioneze pe Mutu, dar Fiorentina nu doreşte să-l cedeze în Italia.

Sursa: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com