Mutu s-a înţeles cu Cesena! Italienii: Ofertă de la Şahtior pentru atacantul Fiorentinei!

Suspendat şi amendat de Fiorentina, Mutu s-a înţeles cu Cesena, anunţă italienii de la tuttomercatoweb.com! Toscanii nu vor însă să audă de transferul atacantului în Italia, dar cei de la Cesena speră că românul să îşi lămurească situaţia cu actuala lui echipa. Pe de altă parte, italienii vorbesc de o ofertă venită din partea Şahtiorului lui Mircea Lucescu

Directorul sportiv al clubului Cesena, Maurizio Marin, a declarat, miercuri seară, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că gruparea sa are un acord cu atacantul român Adrian Mutu, dar acesta trebuie să-şi rezolve mai întâi situaţia cu echipa AC Fiorentina.



"Avem un acord cu jucătorul, dar el trebuie să-şi rezolve situaţia cu Fiorentina. Vedem cum vor decurge lucrurile în zilele următoare", a declarat Marin.

Pe de altă parte, site-ul calciomercato.com a scris, joi, că formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, pregătită de Mircea Lucescu, este pregătită să facă o ofertă de trei milioane de euro pentru achiziţionarea lui Mutu.

Adrian Mutu a fost exclus de curând din lotul Fiorentinei după mai multe acte de indisciplină. Potrivit presei italiene, de serviciile lui Mutu se mai interesează grupări precum Cesena, Genoa, Bologna, Juventus Torino, Galatasaray Istanbul sau Los Angeles Galaxy.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com