SCAPA? Mutu face azi ultimul pas pentru IERTAREA totala si reprimirea la antrenamente

Gazzetta dello Sport scrie astazi ca Mutu nu a fost iertat complet de Fiorentina, iar jucatorul va trebui sa mai aiba o intalnire decisiva cu conducerea.

  SCAPA? Mutu face azi ultimul pas pentru IERTAREA totala si reprimirea la antrenamente Problema cea mai mare a lui Mutu in acest moment nu este Mihajlovic, ci Andrea della Valle, omul care va decide revenirea lui Mutu in vestiar.

Gazzetta dello Sport scrie ca dupa ce Mutu si-a cerut ieri scuze public fata de fani, colegi, conducere si stafful tehnic, astazi se va intalni cu Andrea della Valle pentru o ultima discutie, decisiva.

Andrea della Valle este omul cheie in revenirea lui Mutu la Fiorentina: "Daca a fost jignit foarte tare de Mutu, atunci nu prea sunt sanse sa-l ierte pe Mutu", spune Alberto Cavasin, o legenda a Fiorentinei, pentru presa din Italia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com