Fiorentina vrea să îi taie salariul lui Mutu

Clubul AC Fiorentina a iniţiat procedura de suspendare a salariului fotbalistului român Adrian Mutu până la finalul sezonului.

Publicaţia "Gazzetta dello Sport" scrie că Fiorentina a înaintat la Colegiul arbitral al Ligii de fotbal din Italia o cerere prin care solicită excluderea lui Adrian Mutu din echipă şi de la antrenamente până la sfârşitul anului, precum şi suspendarea integrală a salariului acestuia până în iunie.

"Colegiul trebuie să fixeze acum data audierii şi să dea o sentinţă", au precizat jurnaliştii italieni despre cazul Mutu. Atacantul român a fost exclus din lot după mai multe acte de indisciplină. Mutu a făcut ieri primul pas spre împăcarea cu conducătorii clubului AC Fiorentina, cerându-şi scuze directorului sportiv al grupării toscane, Andrea Della Vale. Şeful formaţiei toscane nu a fost însă impresionat de gestul românului.

Mutu a fost suspendat de gruparea de pe Artemio Franchi după ce a părăsit antrenamentul condus de antrenorul Sinişa Mihaljovici şi a fost scos şi de pe lista de transferuri ca pedeapsă pentru ultimele probleme provocate de fostul dinamovist. Jucătorul român a primit şi o amendă de 150.000 de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com