Mutu l-a CONCEDIAT din nou pe agentul Becali: "Il considera vinovat pentru problemele de la Fiorentina!"

Publicatia italiana La Nazione scrie ca Adrian Mutu a renuntat la colaborarea cu agentul Becali, considerandu-l pe impresar vinovat de problemele cu Fiorentina, informeaza violanews.com.

  Mutu l-a CONCEDIAT din nou pe agentul Becali: "Il considera vinovat pentru problemele de la Fiorentina!" "Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitura de teatru care anticipa o impacare cu Fiorentina? Nu se poate spune daca ruptura dintre Mutu si sfatuitorul sau poate influenta decizia de revenire in lot a jucatorului, dar cu siguranta alegerea romanului va ajuta la o reapropiere de Della Valle", scrie violanews.com, care mentioneaza ca Mutu se desparte de Becali pentru a doua oara (prima data in perioada de dupa Chelsea).

Potrivit sursei citate, Giovanni Becali a fost cel care l-a sfatuit pe Mutu sa paraseasca echipa inaintea meciului Bologna - Fiorentina, iar de atunci jucatorul a avut doar probleme: a fost exclus din lot, i se cer daune, s-a declansat o procedura pentru suspendarea salariului. "Mutu a aratat apoi ca nu este de acord cu ideile impresarului sau, astfel ca ieri l-a concediat", mai scrie violanews, citand La Nazione.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com