Ioan Ovidiu Sabău face lobby pentru reprimirea lui Adi Mutu la naţională: ”E fotbalist de clasă”

Antrenorul lui FCM Târgu Mureş crede că Mutu, iertat de şefii Fiorentinei şi reprimit în echipă, n-ar trebui să lipsească nici dintre tricolori.
Mutu (în galben) e considerat de mulţi specialişti singurul jucător care ar putea face diferenţa pentru România în preliminariile Campionatului European din 2012

Mutu a fost reprimit de Fiorentina în lot. Ar fi bun şi la naţională? Dacă e pregătit, e un jucător valoros, de care echipa naţională are nevoie. Totul e ca el să fie preocupat de fotbal, nu de alte prostii. Mutu e fotbalist de clasă şi, fără discuţie, poate ajuta România în campania de calificare la Euro 2012.

Patronii Fiorentinei, fraţii Della Valle, au acceptat scuzele atacantului român

Aşa cum era de aşteptat, Andrea Della Valle, patronul Fiorentinei, “s-a înmuiat” după discuţia purtată, joi seară, cu Adrian Mutu (32 de ani), anunţându- l pe antrenorul Sinişa Mihajlovici că-l poate reprimi pe jucător în lot.

Diego (stânga) şi Andrea Della Valle conduc cu mână de fier destinele clubului toscan

Întâlnirea dintre Adrian Mutu şi Andrea Della Valle a durat 45 de minute şi a avut un final previzibil: atacantul român a mai primit o şansă din partea patronului Fiorentinei. “Era greu să rămân insensibil după scuzele prezentate de Adrian. Am fost dezamăgit din cauza greşelilor comise de el, dar ştiu că a fost prost sfătuit. Ar putea fi reintegrat în echipă în două, trei zile”, a declarat patronul Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com