Cum a ratat Mutu echipa lui Ronaldinho!

Victor Becali, agentul FIFA care-l reprezintă pe Adrian Mutu, declara în urmă cu două săptămâni că atacantul român are o ofertă interesantă din Brazilia. “Naţional” a aflat că numele echipei interesate de “Briliant“ era Flamengo Rio de Janeiro, iar propunerea a venit de la Adriano, fostul coechipier de la Inter şi Parma, atacant care este legitimat acum la AS Roma.



Cei doi s-au împrietenit pe vremea când evoluau la Internazionale Milano în 2001. Amândoi au fost împrumutaţi un sezon la Parma, e vorba de ediţia 2002-2003, atunci când au făcut un cuplu de mare succes în ofensiva galben-albaştrilor. Pe vremuri, episodul Chelsea, Giovanni Becali îi reproşa românului escapadele extrasportive cu Adriano. “În loc să se împace bine cu Zanetti, un profesionist desăvârşit, el îl prefera pe Adriano: gagici, baruri şi distracţie. De la primul avea de învăţat doar fotbal, de la al doilea a luat doar ce e rău”, susţinea Giovanni.

Putea fi antrenat de Luxemburgo

Peste timp, cei doi atacanţi de valoare au ţinut legătura, chiar dacă Adriano a fost repatriat la un moment dat. A ajuns acum doi ani la Flamengo Rio de Janeiro, clubul care îl trimisese în fotbalul mare. În vara anului trecut, el a revenit în Europa, la AS Roma, dar a jucat până acum doar şapte meciuri pentru gruparea capitolină. Adriano i-a propus de câteva ori lui Mutu, susţin sursele Naţional, să meargă la Flamengo, fiindcă acolo se construieşte o echipă de mare valoare. Clubul prezidat de Patrícia Amorim l-a cumpărat pe Ronaldinho de la AC Milan, iar în lotul roş-negrilor se mai regăsesc Thiago Neves (ex SV Hamburg) şi chilianul Maldonado (fost la Fenerbahce) sau Deivid (tot Fenerbahce). Echipa este antrenată de Vanderley Luxemburgo, antrenorul lui Real Madrid în sezonul 2004-2005.

Victor Becali: “Brazilia este o variantă de luat în seamă“

“Nu a fost una, ci mai multe oferte pentru Mutu din Brazilia. Vom vedea până pe 31 ianuarie ce se întâmplă cu viitorul lui Adrian. Brazilia continuă să rămână o variantă de luat în seamă, mai ales că investiţiile au crescut semnificativ la aceste cluburi. Vor organiza Cupa Mondială din 2014 şi bagă bani mulţi în momentul de faţă”, a recunoscut agentul FIFA Victor Becali, care nu crede că, însă, că “Briliantul” va părăsi Europa. Jucătorul nu e nici el încântat de America de Sud şi ar prefera o echipă tot din Serie A: Cesena, Napoli sau Juventus.

Walter l-ar vrea pe “Briliant” la “U” Cluj

Patronul ardelenilor a anunţat că Mutu ar putea fi convins să vină să joace la Cluj. „Poate că la anul Mutu va juca la Universitatea Cluj. Totul este posibil! Cui nu i-ar plăcea să-l aibă pe Mutu la echipă?! Ar fi extraodinar!“, a declarat Florian Walter.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com