Exclus din lotul Fiorentinei, Adrian Mutu suportă din ce în ce mai greu să stea departe de gazon: «Mi-e dor de fotbal!»

Adrian Mutu (32 de ani) a declarat, aseară, postului italian Radio Blu, că duce dorul meciurilor jucate în tricoul Fiorentinei şi că visează să mai facă reverenţe în faţa suporterilor formaţiei viola, care îl idolatrizau până nu de mult.

Înainte de a fi exclus din lotul Fiorentinei, Adrian Mutu a fost un jucător important pentru formaţia viola, purtând uneori şi banderola de căpitan / foto: fiorentina.it

Exclus din lotul Fiorentinei pe 5 ianuarie, pentru că a părăsit antrenamentul fără aprobarea conducerii, Adrian Mutu a admis că greşeala comisă atunci îl apasă din ce în ce mai greu.

“Am un singur obiectiv, acela de a juca din nou. Mi-e dor de fotbal, îmi lipseşte, este pasiunea mea”, a declarat atacantul român în cadrul emisiunii “Viola nel Cuore”, difuzată de postul Radio Blu. “Briliantul” a recunoscut că tânjeşte după aprecierile suporterilor, fiind dispus să facă orice pentru a fi iertat de conducătorii clubului.

Ar putea ajunge coleg cu ChivuCristi Chivu (dreapta) a fost lovit de un adversar în timpul meciului cu Udinese / Foto: Epa

“Vreau să joc din nou în tricoul Fiorentinei, să vă aud iarăşi scandând “Il Fenomeno” şi să fac reverenţe în faţa peluzei. Am să dau explicaţii cui trebuie pentru asta. Acum doresc doar să joc din nou pentru Fiorentina”, a afirmat Mutu, despre care site-ul tuttomer catoweb.com a scris, ieri, că ar putea ajunge coleg cu Cristi Chivu la Inter Milano. Potrivit sursei amintite, campioana Italiei caută o soluţie pentru revigorarea compartimentului ofensiv şi consideră că atacantul român reprezintă o soluţie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com