Della Valle: “Mutu e băiat bun!”

“Fenomenul” este pe punctul împăcării cu familia care patronează clubul din Florenţa. Aseară, Andrea Della Valle a declarat că Mutu este un băiat bun şi că există premisele unei împăcări. “O să mă uit în ochii lui şi voi lua o decizie”. Între timp, Newcastle United se interesează de soarta “Briliantului”.



Atacantul român a promis goluri în schimbul iertării, familia Della Valle s-a înduioşat, iar din Anglia a primit o veste interesantă: este pe lista de achiziţii a celor de la Newcastle United. Tehnicianul italian Silvio Baldini consideră că Mutu este singurul lider al echipei din Florenţa şi că echipa are mare nevoie de revenirea lui. ”Nu cred că vor fi probleme. Mutu este unicul lider al Fiorentinei. Singurul care are carismă şi nu văd cum Fiorentina l-ar putea lăsa să-i scape. Românul ar trebui, totuşi, să înţeleagă că anii trec şi ar fi timpul să se maturizeze. Dacă jucătorul şi Della Valle vor face câte un pas înapoi, atunci totul se va linişti. Dacă nu, totul se va încheia aici”, a spus Baldini. Un alt fost tehnician al Fiorentinei, Alberto Cavasin, spune că reprimirea în lot a românului trebuie cântărită cu mare atenţie. "O posibilă reintegrare a lui Mutu în lot trebuie cântărită atent. Nu ştiu dacă Della Valle s-a simţit cu adevărat ofensat de ce a făcut Mutu. Dacă sentimentele lui au fost reale, nu cred că mai există şanse de împăcare. Dacă poziţia sa a fost doar formală, atunci poate face un pas înapoi”, a precizat Cavasin

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com