D'Agostino: "Nu-l judec pe Mutu pentru ce a făcut în afara terenului, în teren mereu ne-a ajutat"

Internaţionalul italian al echipei Fiorentina, Gaetano D'Agostino, a declarat, miercuri, că nu-l judecă pe Adrian Mutu pentru comportantul lui din afara terenului şi l-a lăudat pe atacantul român pentru ajutorul din timpul meciurilor, informează site-ul oficial al clubului viola.

D'Agostino: "Nu-l judec pentru ce s-a întâmplat în afara terenului. În teren mereu m-a tratat bine. În teren e unul dintre jucătorii care mereu îţi oferă ajutor", a spus D'Agostino.

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie, miercuri, căFiorentina a înaintat Colegiului arbitral al ligii din Italia o cerere prin care solicită excluderea luiAdrian Mutu din echipă şi de la antrenamente până la sfârşitul anului, precum şi suspendarea integrală a salariului acestuia până în iunie.

Adrian Mutu a fost exclus de curând din lot de Fiorentina după mai multe acte de indisciplină. Potrivit presei italiene, de serviciile lui Mutu se interesează grupări precum Cesena, Genoa, Bologna, Juventus Torino,Galatasaray Istanbul sau Los Angeles Galaxy.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com