Ziarul ring: Mutu si Della Valle, impacati de Roberto Cavalli

Atacantul român i-a cerut scuze preşedintelui clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, după incidentul din urmă cu două săptămâni. Totul s-a întâmplat cu ocazia unei prezentări de modă semnată Roberto Cavalli la care atât fotbalistul, cât şi preşedintele grupări din Firenze au fost printre invitaţi. Întâlnirea ce i-ar putea salva cariera ”Briliantului” a fost confirmată şi de impresarul Victor Becali.


„Briliantul” s-a dus la preşedintele clubului toscan şi a dat mâna cu el, cerându-şi scuze în mod oficial pentru comportamentul său din ultimul timp. „Adi s-a întâlnit cu Andrea Della Valle la un eveniment monden şi şi-a cerut scuze. Dar nu cred că asta este important acum. Nu ştiu dacă poate fi interpretat ca o împăcare între el şi club. A făcut acest lucru pentru că aşa a simţit. Nu pot spune acum că acest gest ar însemna că Adi va rămâne la Fiorentina”, a declarat, în exclusivitate pentru „ring”, impresarul.

”E blocat azi, însă mâine poate fi liber”
Mutu se pregăteşte în continuare singur, iar clubul, potrivit presei italiene, l-ar fi scos de pe lista de transferuri. Astfel, el ar trebui să primească încă banii pentru următorul an şi jumătate, sumă care împreună cu taxele aferente se ridică la peste opt milioane de euro. În aceste condiţii, pare mai avantajos pentru clubul din Firenze să-l repună pe lista de trasferuri acum că problema dintre el şi reprezentaţii clubului nu ar mai fi de natură personală. Pe asta se bazează şi impresarul său, Victor Becali, care crede că bunul-simţ va triumfa în cele din urmă: “Presa scrie ce vrea. Da, Mutu e blocat azi, însă mâine poate fi liber. V-am mai zis, în cazul lui Adi, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Trebuie găsită o cale care să mulţumească ambele părţi, şi sper că bunul-simţ şi înţelepciunea va triumfa”.

Juventus nu e o soluţie... acum

Clubul din Torino nu dispune de suficienţi bani pentru transferul atacantului Luis Fabiano, pe care FC Sevilla nu doreşte să-l cedeze sub formă de împrumut, astfel că oficialii grupării italiene sunt decişi să obţină transferul lui Adrian Mutu de la Fiorentina. “Juventus se întoarce decisiv către Adrian Mutu (...) Acesta a mai purtat tricoul «alb-negru» în sezonul 2005-2006, şi nu este exclus ca Beppe Marota (n.r. - directorul sportiv al Bătrânei Doamne) să reuşească să convingă Fiorentina să-l cedeze ca împrumut pe român”, informează agenţia Datasport. În ciuda acestor speculaţii, Victor Becali este însă pesimist în privinţa unui transfer la Torino. “Acum nu cred în varianta Juventus. Perioada de mercato ţine până la sfârşitul lunii ianuarie, lucrurile se pot schimba de la zi la zi”, a adăugat acesta.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com