Dan Filoti:Mutu. Din nou Mutu

Mutu va primi o nouă şansă de a o lua de la capăt! Nevoia sa de fotbal coincide cu necesităţile Fiorentinei, astfel tot scandalul din ultimul timp va fi şters cu buretele. Ruperea contractului cu fraţii Becali plus un angajament ferm că nu va mai exista niciun derapaj de orice fel i-au făcut pe italieni să uite că au spus că îl vor suspenda.

Nu cred în varianta strategiei şi a unei rupturi doar de faţadă a relaţiei cu fraţii Becali. Sunt sigur că Mutu, un tip oricum, dar numai prost nu, a conştientizat fără ca Fiorentina să îi impună că discursul lui Giovani Becali nu i-a adus decât deservicii. Mai cred că Pietro Chiodi nu îşi putea permite să refuze şansa de a reprezenta un astfel de fotbalist şi că, riscându-şi chiar relaţia cu bunul său prieten, Victor Becali, a acceptat să preia contractul de reprezentare. Mai ştiu că, odată cu întâmplările din ultimul timp, Mutu îşi deschide totodată un nou drum inclusiv în ceea ce priveşte echipa naţională.

Destinul şi-a întors din nou faţa către el. Fotbalistic vorbind, Mutu are şapte vieţi şi cade mereu în picioare. E greu de crezut însă că, dacă nu îşi va schimba comportamentul radical, va mai putea juca vreodată un rol principal în fotbal. A ieşit cu mingea la picior dintr-o situaţie ce părea imposibilă. Dacă (se) va rata iar, va fi ca şi până acum, exclusiv vina lui. Până la urmă îşi datorează lui însuşi un final de carieră în care nu mai crede nimeni. Nu sunt convins că poate să conştientizeze asta pe termen lung.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com