Mircea Sandu: Mutu nu se va face băiat cuminte niciodată dacă nu s-a făcut până la 32 de ani

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, marţi, că atacantul Adrian Mutu nu se va face niciodată "băiat cuminte" dacă nu a reuşit să facă acest lucru până la vârsta de 32 de ani.


"Mutu s-ar putea să fie coleg cu Chivu, am auzit şi e foarte bine. Nu cred că se va face băiat cuminte niciodată dacă nu s-a făcut până la 32 de ani. Poate după 50 de ani să.... E problema lui dacă se desparte de fraţii Becali. Nu m-a întrebat pe mine când a semnat cu ei", a spus Sandu. El a participat, marţi, la Târgu Jiu, la întâlnirea reprezentanţilor FRF cu membri afiliaţi din zona de sud-vest a României.

La eveniment au participat oficiali ai cluburilor din judeţele Gorj, Olt, Vâlcea, Argeş, Dolj, Teleorman, Mehedinţi, Hunedoara, Caraş Severin şi Timiş.

Mutu a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri în urma mai multor acte de indisciplină. Atacantul a rupt contractul de reprezentare cu firma fraţilor Becali, sperând la o împăcare cu şefii Fiorentinei. Inter Milano şi alte cluburi din Serie A sunt interesate să-l achiziţioneze pe Mutu, dar Fiorentina nu doreşte să-l cedeze în Italia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com