Inter, salvarea lui Mutu! Vezi aici de ce il lasa Fiorentina sa PLECE!

Sefii Fiorentinei s-au razgandit si sunt de acord cu un transfer al lui Mutu. Moratti spune insa ca romanul e in continuare blocat la Firenze!

  Inter, salvarea lui Mutu! Vezi aici de ce il lasa Fiorentina sa PLECE! Mutu e pe cale sa primeasca acceptul Fiorentinei de a pleca la un alt club din Serie A. Sefii sai s-au razgandit si nu mai vor suspendarea pana in vara. Motivul? Acestia se tem de influenta pe care Mutu inca o mai are in vestiar, mai ales asupra tinerilor. Un transfer l-ar indeparta definitiv pe Mutu de Firenze si altfel s-ar stopa legatura dintre roman si jucatori.

Inter pare una din echipele interesate cu adevarat de Mutu. Tuttomercatoweb anunta ca Leonardo cauta un atacant cu experienta iar Moratti nu s-ar opune unei reveniri a lui Mutu. "Briliantul" a mai jucat la Inter dupa plecarea de la Dinamo.

UPDATE: Massimo Moratti a declarat ca Mutu e inca blocat de Fiorentina. "In acest moment Mutu este blocat de Fiorentina. Toti cunoastem valoarea jucatorului, dar nu este nimic de facut. Montolivo este un mijlocas de calitate si imi place foarte mult", a spus Moratti.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com