Mutu nu joacă, dar merge la chefuri!

Adrian Mutu (32 de ani) a petrecut, joi seara, împreună cu câţiva colegi de la Fiorentina, într-o discotecă din centrul oraşului Firenze.

Două ore, întreaga echipă toscană a a participat la o serată organizată de club. La acest eveniment, fotbalistul român a lipsit, fiind suspendat de gruparea Viola. El a preferat să vină mai târziu în local, acolo unde rămăseseră să-l aştepte prietenii săi cei mai apropiaţi de la Fiorentina, Nastasici, Frey, Vargas şi Gulan, informează site-ul firenzeviola.it.

Această ieşire confirmă încă o dată relaţia apropiată dintre Mutu şi colegii săi, semn că aceştia îl sprijină şi sunt alături de el în scandalul cu Fiorentina.

Mutu, client fidel al clubului

Nu este primă dată când jucătorul român este văzut în clubul "Yab", din Firenze. Ultima dată a fost în urmă cu 3 ani, când presa italiană l-a surprins în club discutând cu Martina Strella, o cunoscută actriţă din Peninsulă. La momentul respectiv, cei doi au negat o posibilă relaţie.

A refuzat 2.000.000 de euro de la Sao Paolo

Altfel, în cadrul emisiunii ”Calcio mercato”, de la Mediaset Premium, italienii au vorbit despre un schimb între Fiorentina şi Inter, Mutu contra lui Biabiany. Radio Blue Sky a anunţat că impresarii fotbalistului român au refuzat un salariu anual de 2 milioane de euro din partea brazilienilor de la Sao Paolo.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com