Adi Mutu asteapta sa devina jucator liber

Viitorul lui Adrian Mutu ramine, in continuare, incert. Suspendat de Fiorentina, fotbalistul nu duce lipsa de oferte, insa nimic nu este finalizat. Mai mult, pe linga un transfer imediat, in acest caz controversat a aparut o varianta-surpriza…
Imediat dupa ce, la data de 5 ianuarie, Adrian Mutu a fost suspendat de gruparea Fiorentina deoarece a parasit antrenamentul echipei „viola„ fara sa ofere vreo explicatie, s-a vorbit tot mai des despre interesul multor echipe din strainatate pentru atacantul roman. Cu toate acestea, chiar daca s-a „pedalat„ pe mai multe variante, incepind cu Galatasaray Istanbul, Bologna, LA Galaxy, Dinamo si, saptamina trecuta, chiar Juventus Torino, unde Mutu a mai evoluat in urma cu citiva ani, nimic nu este sigur. Mai mult, in momentul in care a fost suspendat de club, jucatorul a fost scos si de pe lista de transferuri a Fiorentinei, lucru care parea sa-i ingreuneze situatia.


Totusi, se pare ca viitorul lui Adrian Mutu nu este chiar atit de sumbru pe cit pare la prima vedere. Se pare ca atacantul se gindeste si la varianta de a-si duce la bun sfirsit contractul cu formatia din Florenta, care va expira in vara anului viitor.
In privinta viitoarei destinatii a lui Mutu, am avut ocazia sa discutam, de curind, cu agentul jucatorului, domnul Victor Becali. „El mai are contract cu Fiorentina si poate astepta chiar si sa ia sfirsit aceasta intelegere, sa devina jucator liber, pentru a putea merge, fara probleme, la o alta echipa. Nu stim exact cind se va finaliza acest caz. In fotbal este posibil orice, de la o zi la alta, dar eu zic sa asteptam mai bine finalul acestei luni, asta daca nu cumva jucatorul doreste sa ramina in continuare la Florenta, pina la expirarea contractului. In privinta pretului pe care un club ar trebui sa-l achite pentru transferul lui Adi, nu pot oferi informatii in acest moment. Repet, el trebuie sa se pregateasca, iar clubul ii ofera aceste posibilitati, inclusiv un preparator fizic, chiar daca Adrian este suspendat. Nu sint, asadar, probleme. Acestea ar fi aparut daca jucatorul nu ar fi avut conditiile asigurate„, a declarat, in exclusivitate pentru VIP, impresarul Victor Becali.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com