"E posibil ca decizia lui Mutu să fie influenţată şi de dorinţa de împăcare cu Della Valle"

Fostul internaţional Dănuţ Lupu crede că decizia lui Adrian Mutu de a renunţa la colaborarea cu fraţii Becali ar putea avea ca explicaţie şi o posibilă dorinţă a "Briliantului" de a reuşi o împăcare cu preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle.


"Nu ştiu dacă este o veste bună faptul că Mutu nu mai este impresariat de fraţii Becali. Giovani şi Victor au şi ei greşelile lor, dar cred că au făcut mai mult bine fotbalului românesc prin transferurile pe care le-au reuşit şi care nu ar mai fi fost făcute de alţii. S-ar putea ca această decizie să fie influenţată şi de faptul că Della Valle i-a spus lui Mutu că nu va rămâne la Fiorentina atât timp cât va fi impresariat de fraţii Becali. Cred că Mutu mai poate evoluat încă 3-4 ani, sper că va reveni. Lui Mutu i-ar trebui un antrenor ca Mircea Lucescu, care este un bun pedagog şi părinte, care ştie să stăvilească ieşirile necontrolate ale jucătorilor", a spus Dănuţ Lupu la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com