Fiorentina ii NEAGA lui Mutu dreptul la munca! Vezi de unde ar putea veni SALVAREA romanului:

Adrian Mutu s-a intalnit ieri cu presedintele Della Vale pentru a-si rezolva situatia contractuala. Din pacate pentru roman, intalnirea s-a soldat cu un esec.

  Fiorentina ii NEAGA lui Mutu dreptul la munca! Vezi de unde ar putea veni SALVAREA romanului: Mutu spera sa-si rezilieze contractul cu Fiorentina, iar apoi sa plece la Napoli din postura de jucator liber. Della Valle a fost insa categoric: Mutu nu va pleca la nicio echipa din Italia si nu se va transfera gratis nici la o echipa din strainatate.

Acum, cand mai sunt cateva zile pana la inchiderea perioadei de mercato de iarna, Mutu are foarte putin sanse de a mai pleca de la Fiorentina, unde il asteapta cosmarul pana la vara. Sefii i-au interzis sa se antreneze cu echipa si nici nu va mai fi platit.

Gazzetta dello Sport din Italia scrie ca salvarea lui Mutu ar putea veni de la Comisia de Litigiu din Italia. Viitorul lui Mutu ar putea fi decis la comisii. Asta pentru ca legal, Fiorentina nu are cum sa-i interzica lui Mutu dreptul la munca.

Mutu este considerat inca jucatorul Fiorentinei si are dreptul sa se antreze impreuna cu colegii lui, chiar daca antrenorul nu-l va baga in teren. Daca Fiorentina ii va nega acest drept, Mutu ar putea castiga in instanta procesul cu gruparea viola si si-ar putea rezilia unilateral contractul. Pe Mutu il asteapta o lupta lunga si obositoare cu sefii Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com