Lucescu il refuza pe Mutu: "Ar disturba atmosfera la Sahtior"

Adrian Mutu nu va ajunge in aceasta iarna la Sahtior Donetk, deoarece Mircea Lucescu se teme ca prezenta sa i-ar putea influenta in mod negativ pe ceilalti jucatori din lot.



"Nu este vorba despre bani. Rinat Ahmetov si-ar putea sa plateasca, mai ales ca un jucator de asemenea nivel poate ajuta Sahtior in Champions League. Dar de ce sa investeasca intr-un fotbalist batran de 32 de ani? De asemenea, nici Lucescu nu il doreste pe Mutu din mai multe motive. Primul dintre ele ar fi posibilitatea ca Mutu sa disturbe atmosfera de la echipa sau sa nu puna presiune pe ceilalti jucatori", a dezvaluit o sursa din cadrul clubului Sahtior pentru Segodnya.

Sursa citata reda si o declaratie a lui Adrian Mutu, care si-ar dori sa evolueze pentru Sahtior Donetk. "Da, mi-ar placea sa joc pentru Sahtior. Il respect pe Lucescu", a afirmat Mutu.

Presa din Italia a scris, saptamana trecuta, ca Adrian Mutu ar putea ajunge la Sahtior, la insistenele lui Mircea Lucescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com