Ziarul ring: Victor Becali: “Fiorentina nu-l poate bloca pe Mutu!”

Prima echipă la care a jucat în străinătate poate fi şi ultima pentru Adrian Mutu. Cazul în care este implicat fotbalistul român poate lua o turnură neaşteptată în sens pozitiv pentru “Briliant”. Internazionale Milano, echipă la care a jucat acum 11 ani, se interesează de actualul atacant al Fiorentinei. Mutu ar deveni, astfel, pentru prima dată în carieră coleg de club cu Cristian Chivu.



Tot răul spre bine! Vorba românească poate deveni valabilă pentru cariera lui Adrian Mutu. Din abatere în abatere, suspendat şi băgat în tot felul de procese, sportive sau civile, Mutu poate ajunge la o echipă de top, cu mult mai sonoră decât cea la care joacă. Nimeni alta decât deţinătoarea Ligii Campionilor, Inter Milano, îşi anunţă interesul pentru român. “În acest moment, Mutu este blocat de Fiorentina. Toţi cunoaştem valoarea jucătorului, dar nu este nimic de făcut”, a declarat Massimo Moratti. Substratul acestei declaraţii, din care se înţelege fără tăgadă că “nerro-azzurii” se interesează de atacantul român, poate să fie în legătura de prietenie dintre patronul milanez şi fraţii Becali, cu care a şi avut relaţii de afaceri. “Dacă Moratti îl doreşte pe Mutu la Inter, să ne contacteze, că avem uşile deschise”, a comentat pentru “ring” Victor Becali.

Impresarii contraatacă
Cât despre încercarea Fiorentinei de a-l ţine pe Mutu în afara listei de transferuri, impresarul fotbalistului spune că este împotriva contractului pe care “Briliantul” îl are cu gruparea toscană. “Fiorentina nu-l poate bloca şi suspenda până la finalul contractului. Chiar credeţi că Fiorentina poate face orice?! Credeţi că Fiorentina poate să-i ia nevasta şi copiii?! Fiorentina nu-l poate bloca! Asta e o prostie! Adi nu are un contract aşa de prost cum crede presa din Italia. Cu siguranţă că, până la finalul lunii, Mutu va juca la o echipă!”, a mai spus Victor Becali.

“Mutu se află în proces cu Fiorentina doar referitor la acea amendă de 150.000 de euro şi trebuie ca instanţa sportivă de la ei să i-a o hotărâre”, Victor Becali

14 meciuri a jucat Adrian Mutu la Internazionale Milano pentru care a şi marcat două goluri, în sezonul 1999-2000.

Leonardo vrea neapărat atacant

Unul dintre motivele pentru care Interul s-ar gândi la Mutu ar fi ineficacitatea arătată de atacanţii milanezi, ultimul joc, cel cu Udinese, încheiat cu înfrângerea cu 1-3 a interiştilor, demonstrându-i antrenorului Leonardo că este necesar încă un fotbalist de valoare pentru avanposturi. De altfel, Marco Branca, directorul tehnic al italienilor, a şi anunţat că “un atacant în plus n-ar strica”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com