Victor Becali: "Cred ca Mutu va ajunge tot in Italia"

Adrian Mutu ar putea ajunge, pana la urma, la un club din Serie A, a anuntat agentul sau, Victor Becali, care a precizat ca situatia "Briliantului" se poate rezolva pana la finalul lunii, cand expira perioada de transferuri din campionatele puternice ale Europei.


Impresarul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca ofertele lui Mutu din Brazilia sunt serioase si consistente, insa romanul are sanse mici sa plece la un club din "Tara Cafelei".

"Cred ca situatia lui Adrian Mutu se va rezolva pana pe 31 ianuarie, iar el va ajunge tot in Italia. Momentul cand ajunge la echipa nu e o problema, daca ajunge la un club care si-l doreste. Dupa 31 ianuarie nu mai poate pleca in Italia, Spania sau alte campionate puternice. Are si oferte Brazilia, care sunt serioase si destul de consistente, dar sunt putine sanse ca el sa ajunga acolo. Brazilienii au inceput sa investeasca foarte multi bani in fotbal, pentru ca urmeaza sa organizeze un Campionat Mondial (n.r. in 2014)", a declarat Victor Becali, in exclusivitate pentru Sport Total FM, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com