Mutu, blocat din nou de Fiorentina! Vezi ce transfer a ratat

Situatia lui Adrian Mutu la AC Fiorentina este in continuare incerta, evenimentele din ultimele zile indicand ca atacantul nu a fost iertat de oficialii italieni.

In ciuda faptului ca si-a cerut scuze fata de colegi si de presedintele Andrea della Valle, atacantul roman pare sa nu mai intre in planurile lui Mihajlovici.

Site-ul Tuttomercatoweb.com a anuntat cei de la Cesena au reintrat pe pista Adrian Mutu, dupa ce clubul l-a informat ca este liber sa reinceapa tratativele cu echipele care il doresc.

Oferta formatiei clasata pe locul 18 in Serie A a fost insa respinsa de toscani, Violanews.comanuntand un NU categoric al echipei din Florenta, cu numai cateva minute inaintea finalului perioadei de mercato din Italia.

Site-ul apropiat Fiorentinei a mentionat si existenta unei oferte de la AC Milan, considerata inacceptabila de catre oficialii "viola".

In urma cu o saptamana, Adrian Mutu a renuntat la impresarii Victor si Giovani Becali in speranta ca va fi reprimit in lotul Fiorentinei.

Apoi, atacantul roman a sustinut o conferinta de presa la Florenta, prin intermediul careia si-a cerut scuze pentru comportamentul avut in ultimele saptamani si pentru ca a lipsit de la unul dintre antrenamentele gruparii "viola".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com