Ziarul ring:Vrea Cesena pentru a fi aproape de Florenta

Adrian Mutu îşi doreşte foarte mult să rămână la Florenţa. A spus-o de nenumărate ori şi, chiar şi în condiţiile în care Fiorentina nu-l mai doreşte, “Briliantul” şi-ar dori să locuiască tot în superbul oraş toscan. Este motivul pentru care românul a bătut palma cu Cesena.



Aflat în apropierea ţărmului Adriaticii, oraşul Cesena pare a fi cea mai potrivită destinaţie pentru Adrian Mutu, jucător aflat în conflict cu şefii actualei sale echipe, Fiorentina. Surse informate susţin că mutarea ar fi agreată în primul rând de soţia “Briliantului”, cea care îşi doreşte ca ei să rămână în Italia, în ciuda faptului că acest lucru pare, la prima vedere, irealizabil. Florenţa este şi pe placul lui Mutu, acolo unde deţine o casă şi restaurantul Nove, iar distanţa de Cesena, 120 de kilometri, nu pare să fie un impediment. Pe acest lucru s-au bazat şi oficialii grupării emiliene atunci când au demarat negocierile pentru român, Mutu fiind considerat elementul principal în supravieţuirea echipei în Serie A şi reconstrucţia ulterioară a echipei. Cesena a şi anunţat aseară, prin directorul sportiv Maurizio Marini, că s-a înţeles cu Mutu. “Avem o înţelegere cu jucătorul, însă avem probleme cu Fiorentina. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare”, a spus Marini pentru Tuttomercatoweb.

“Şahul” lui Della Valle

Apropiaţi ai lui Adrian Mutu spun că patronul său, Andrea Della Valle nu vrea decât să-i ţină un pic în şah atât pe jucător, cât şi pe cei de la Cesena, de la care vor să obţină o sumă de bani pentru transferul românului. “Este mai mult decât clar că totul se va termina zilele astea, pentru că nu este în avantajul Fiorentinei ca Mutu să stea pe bară. Ei vor obţine nişte bani pentru transferul lui Adi şi apoi totul va fi în regulă. Şi Mutu este conştient că a greşit, motiv pentru care şi-a cerut scuze faţă de patron. Nu este decât o chestiune de timp până când Adi va juca din nou”, a povestit o sursă pentru “ring”.

Cu mintea lui Baggio, ar fi fost mare

Cunoscutul antrenor italian Carlo Mazzone (foto) crede că dacă Adi Mutu ar fi avut mintea lui Roberto Baggio, ar fi fost un mare fotbalist. “Nu ştiu dacă aş fi reuşit să-l disciplinez pe Mutu, cred că mi-ar fi fost greu. Dacă el ar fi avut mintea lui Baggio, ar fi fost un mare fotbalist. Ca jucător a fost mereu în faţă, dar ca om nu a reuşit”, a spus tehnicianul de 73 de ani care a antrenat, printre altele, pe Fiorentina, Bologna, Napoli şi AS Roma. Mazzone l-a avut elev pe celebrul atacant italian Roberto Baggio, pe vremea când antrena Brescia.

3 milioane de euro vrea să ofere, conform calciomercato.com, echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, pentru achiziţionarea lui Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com