Teodor Burnar:Mutu-şi schimbă părul...

De câte ori are voie să greşească un om? Când omul în cauză este Adrian Mutu, numărul permis de erori s-a epuizat de mult. Dacă Fiorentina nu îl ia înapoi, Mutu are oricând un loc la „Închisoarea păcătoşilor“.

Probabil că Mutu va scăpa şi de data asta. Are toate şansele. E valoros, are carismă, dar mai ales, e şmecher. Va scăpa, şi e ca şi cum ar fi scăpat de crimă. N-a omorât pe nimeni, veţi spune! Parţial, aveţi dreptate. Dar într-un fel, ne-a omorât pe fiecare dintre noi, iubitori de fotbal sau simpli patrioţi, care am făcut greşeala să ne confecţionăm idoli din nişte personaje de carton. Sau de hârtie ieftină de tabloid, e la fel de corect.

Păcatele „Briliantului“ se ştiu. Se iau câteva linii de cocaină, câteva dame de companie, o serie de escapade nocturne, se condimentează cu o căsnicie ratată şi una pe ducă, alte câteva bătăi cu ospătari şi băieţi de casă, plus câteva ţigăneli ca la uşa cortului. Şi pentru că trebuiau să poarte un nume, li s-a spus Mutu.

Acum, piteşteanul îşi cere scuze de la Fiorentina şi de la întreaga lume. „Am greşit, iertaţi-mă!“, cam asta ne-a strigat Il Bambino Mutu în „mea culpa“ de miercuri.

A greşit, iertaţi-l! Are doar 32 de ani, nici un pic de experienţă de viaţă şi a fost păcălit de lupul cel rău şi grizonat, Giovanni pe numele lui. Nu Boccaccio, Becali.

În orice caz, „Il Fenomenomai merită o şansă să o dea în bară. Fiţi siguri că o va fructifica. Mai ales la figurat. Pentru că Mutu-şi schimbă părul, dar năravul, ba.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com