Fiorentina îl repune în drepturi pe Mutu

După ce a renunţat la contractul cu fraţii Becali, “Il Fenomeno” pare că a reintrat în graţiile conducerii Fiorentinei. Familia Della Valle se gândeşte chiar să-l lase pe Sinişa Mihailovic să-l folosească pe atacantul român în duelul cu Lazio Roma.



Rebelul Mutu este pe cale să primească o nouă şansă din partea patronatului Fiorentinei. Renunţarea la contractul de impresariere cu firma fraţilor Becali şi faptul că Mihajlovic nu dispune de soluţii în atac,

l-au făcut pe Panteleo Corvino să discute cu familia Della Valle despre reintegrare la prima echipă a “Briliantului”. Lipsa de lichidităţi pentru achiziţionarea unui atacant a făcut ca, la ultimele partide, antrenorul Fiorentinei să acuze absenţa unui atacant de valoarea lui Mutu. Cehul Kozak nu i-a mulţumit pe oficialii “viola” şi, momentan, se discută la nivel înalt condiţiile împăcării dintre “Fenomen” şi clanul Della Valle. “Fiorentina trece printr-un moment dificil. Lipsesc câţiva jucători importanţi, precum Jovetic şi Mutu. Problema românului este una spinoasă, dar sper să se termine cu bine. Ţinând cont că singurul atacant cu experienţă este Gilardino, Mutu ar trebui reprimit în lot”, a spus fostul internaţional italian, Giancarlo Antognoni.

Revine cu Lazio?

Trupa lui Sinişa este într-o situaţie disperată, ocupând locul 11, la şase puncte de primul retrogradabil. Cel mai grav este că jocul Fiorentinei nu merge, iar sâmbătă, pe Olimpico, formaţia viola va întâlni Lazio Roma, văduvită şi de absenţa căpitanului Montolivo, accidentat. În aceste condiţii, presa italiană nu vede decât o singură soluţionare a conflictului cu Adrian Mutu, şi anume reprimirea acestuia la prima echipă, şi chiar folosirea lui în partida cu Lazio. Fiorentina nu are nicio victorie în deplasare în acest sezon. În plus, se aşteaptă ca decizia comisiei în cazul Fiorentina-Mutu să nu fie în totalitate în favoarea clubului şi astfel să intervină o împăcare amiabilă, măcar până în luna iunie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com